Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Persoonlijke inbreng

Op de dag dat het afscheid onvermijdelijk is, haalt u wellicht troost uit de mooie herinneringen. De natuursteenvakbedrijven geven graag vorm aan een tastbare herinnering op de plek van het uiteindelijke afscheid. 

Op een betrokken en professionele wijze maken zij met u een grafmonument dat recht doet aan het leven van de overledene. Uw dierbare verdient immers niets minder. Hun ervaring heeft ze geleerd dat een persoonlijk grafmonument helpt bij de verwerking van het verdriet en een eervolle nagedachtenis is aan degene die er niet meer is. Steeds meer mensen kiezen, naast het uitstrooien van as op een strooiveld, voor een meer tastbare herinnering in de de vorm van een urnen graf met een persoonlijke uitstraling in de vorm van een persoonlijk gedenkteken. 

Persoonlijk ABN Gedenkplekken .nl 2014 (38)        Vlinder ABN Gedenkplekken .nl 2014 (37)        Roos ABN Gedenkplekken .nl 2014 (3)


Bent u op zoek naar unieke, persoonlijke gedenktekens? 

De natuursteenvakspecialisten ontwerpen en vervaardigen gedenktekens van uiteenlopende materialen. Zo maken zij gedenktekens van gangbare natuursteensoorten zoals graniet, marmer leisteen en kwartsiet al of niet gecombineerd met glas, cortenstaal of roestvast staal. De vakspecialisten zijn eerlijk in advies zullen moeilijke ontwerpen niet uit de weg gaan. Zij nemen graag de tijd voor u om samen met u een persoonlijk gedenkteken te ontwerpen en te realiseren. Bij iedere stap in het productieproces kunt u betrokken worden en kunt u verbeteringen aandragen om het herdenkingsmonument persoonlijk te maken. Vooral bij het ontwerpen van gedenktekens voor kinderen zal eigen inbreng bijdragen aan de verwerking van het verlies. 
 

Natuursteenvakspecialist

De natuursteenvakspecialist wil u graag persoonlijk adviseren over de mogelijkheden van een gedenkteken bij de as verwerking na een crematie. Kijk eens bij een Natuursteenvakspecialist in de buurt. 

Bedrijven Natuursteenbranche

Zoek een natuursteen bedrijf bij u in de buurt

Zoeken >

Wij houden u graag op de hoogte

Als u dat wilt sturen wij u het laatste nieuws en publicaties per e-mail.