Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Laag btw-tarief voor verbouwingen met 6 maanden verlengd

Het laag btw-tarief van 6% op arbeid bij verbouwingen, restauraties en renovaties wordt met een half jaar verlengd. Het kabinet en de bevriende oppositie hebben dat afgesproken tijdens het overleg over de begroting van volgend jaar. De einddatum van deze regeling is nu 1 juli 2015.

In februari 2013 werd afgesproken het tarief te verlagen van 21 procent naar 6 procent. De maatregel was als steuntje in de rug bedoeld voor de kwakkelende bouwsector. Het lage btw-tarief gold in eerste instantie voor een jaar, maar werd eerder al verlengd tot januari 2015. Het lage btw-tarief blijft nu gelden tot juli volgend jaar.

Terug naar overzicht >
01-12-2014

Bedrijven Natuursteenbranche

Zoek een natuursteen bedrijf bij u in de buurt

Zoeken >

Nieuws plaatsen

Welkom op de nieuws pagina waar u slechts een klik verwijderd bent van al uw landelijke en regionale nieuws. Wij geven u de mogelijkheid om zelf een actieve rol te spelen op de site.
U kunt hier (nieuws)berichten plaatsen die interessant zijn voor de gebruikers van deze site.

Verder >

Voordelen Branche- Platform Natuursteen

Het BranchePlatform Natuursteen is het kenniscentrum voor de natuursteensector van Nederland. Leden van ons platform kunnen actief meewerken aan het platform. Natuursteenvakbedrijven en onderwijs brengen we direct bij elkaar om samen te zorgen voor een duurzame natuursteensector.

Ik meld me aan >

Wil je actief meewerken aan de ontwikkeling van de natuursteensector?

WIl je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en opleidingen gericht op de natuursteensector?

Meld je aan via de button!