Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Zegstroo Grafmonumenten b.v.

Bedrijfsprofiel

Zegstroo Grafmonumenten is een onderdeel van Zegstroo Natuursteen BV. Het bedrijf Zegstroo Natuursteen BV is 16 jaar geleden opgericht door Joost Zegstroo. In die 16 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig en vakkundig bedrijf met een grote kring aan tevreden klanten. Van speciaal geslepen natuursteen keukenbladen tot aan het bewerken van beelden. 

Joost Zegstroo heeft zijn kennis opgedaan bij Terneuzen te Zwanenburg. Dat hij het vak onder de knie had liet hij zien door Nederlands kampioen te worden in natuursteen bewerken. Nu laat hij nog altijd zien, dat hij één van de beste is in het bewerken van natuursteen doordat hij vrijwel ieder ontwerp kan maken.

Met Zegstroo Grafmonumenten heeft Joost Zegstroo een bedrijf opgericht met net zo’n tevreden kring klanten, als dat hij heeft opgebouwd met Zegstroo Natuursteen. Alleen met de best mogelijke kwaliteit en service gaat dit natuurlijk lukken. Hierna handelt Zegstroo Grafmonumenten met een team van enthousiaste medewerkers dan ook naar.

Contactgegevens

Facebook Twitter Google Plus

Bezoekadres
Kuyperlaan 26-28
1161 XN Zwanenburg

Postadres
Kuyperlaan 26-28
1161 XN Zwanenburg

T: 020 497 71 01
F: 020 497 71 03
W: Bezoek website
E: info@zegstroo.nl

ABNGarantie natuursteenGCNGDPBPN

Kaart wordt geladen...

Gedenken

  • Algemeen gedenken
  • Gedenktekens
  • Tuin
  • Kunstwerk

Overige kenmerken

  • Lid van ABN Natuursteen