Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Troupin Natuursteen B.V.

Bedrijfsprofiel

Troupin bestaat sinds 1898 en is daardoor het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen. In de eigen steenhouwerij worden alle grafmonumenten vervaardigd. 

Het bedrijf is een ambachtelijk familiebedrijf dat al vijf generaties staat voor zorg, kwaliteit, meesterschap en garantie. Het bedrijf wordt geleid door Guy Troupin. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening centraal staan.

In de Lange Herenstraat in Haarlem bevindt zich de showroom waar talloze materialen en gedenkstenen staan opgesteld. Ook voor het opknappen van bestaande monumenten, het aanbrengen van extra inscripties of het opnieuw beletteren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen steenhouwerij waar we graag voor u gedenkstenen op maat maken. Uiteraard kunt u langskomen bij onze steenhouwerij en showroom om grafmonumenten te bekijken Voor meer informatie over onze steenhouwerij, de producten en service kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Troupin. 

Bedrijfsvideo

 

Contactgegevens

Facebook Twitter Google Plus

Bezoekadres
A. Hofmanweg 28
2031 BL Haarlem

Postadres
Postbus 1222
2001 BE Haarlem

T: 023 5326013
F: 023 5320811
W: Bezoek website
E: info@troupin.nl

ABNGarantie natuursteenGCNGDPBPN

Kaart wordt geladen...

Overige kenmerken

  • Lid van ABN Natuursteen