Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Steenhouwerij Moonen Wanders B.V.

Bedrijfsprofiel

Voor het zeer omvangrijke assortiment marmer, graniet en leisteen reist Moonen-Wanders de gehele wereld rond. Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Australië, Azië en natuurlijk Europa: waar op de vijf continenten van onze aarde natuursteen wordt gewonnen, is Moonen-Wanders van de partij. Niet alle natuursteen wordt echter in onze collectie opgenomen.

Om de naam Moonen-Wanders te mogen voeren, moet aan de hoogste kwaliteitseisen worden voldaan: qua uitstraling, maatvoering, constantheid in aanvoer en levertijd. Duurzaamheid staat voorop. Maar natuurlijk kijken wij ook naar de nieuwste trends: die van vandaag én morgen.

Moonen-Wanders steenhouwerij is een allround natuursteenspecialist. of het nu de restylen van uw badkamer betreft, het plaatsen van een granieten keukenblad of modernisering van het exterieur van uw kantoor- of winkelpand: voor al onze relaties, afkomstig uit zowel de particuliere als zakelijke markt, verzorgen wij het gehele traject van ontwerp tot levering, plaatsing en afwerking.

De collectie natuursteen platen van Moonen-Wanders omvat meer als 200 verschillende soorten (in voorraad ): in alle mogelijke afmetingen en kleurnuances, van het diepste zwart tot het felste rood en helderste wit.

Bedrijfsvideo

 

Contactgegevens

Facebook Google Plus

Bezoekadres
Wijngaardsweg 10
6412 PJ Heerlen

Postadres
Wijngaardsweg 10
6412 PJ Heerlen

T: 045 5635635
F: 045 5635630
W: Bezoek website
E: info@moonen-wanders.nl

ABNGarantie natuursteenGCNGDPBPN

Kaart wordt geladen...

Gedenken

  • Algemeen gedenken
  • Gedenktekens
  • Tuin

Overige kenmerken

  • Lid van ABN Natuursteen
  • Showroom