Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Steenhouwerij Hutting Natuursteen B.V.

Bedrijfsprofiel

Het leveren van natuursteen is geen kunst het geven van goed advies is dat wel. Hutting Natuursteen onderscheid zich dan ook door het ontwerpen en maken van oplossingen op maat. Die bijzondere aanpak van Hutting is parallel aan het gebruikte materiaal. Zo persoonlijk als uw smaak.

Laat u inspireren door de vele soorten marmer, graniet en leisteen van Hutting Natuursteen.

Eigen beheer
Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kan omdat we beschikken over een uitgebreid machinepark en gekwalificeerde vakmensen. Jaarlijks worden we aan een strenge keuring onderworpen waarbij onder andere de kwaliteit, het milieu, de presentatie en de garantie onder de loep worden genomen. We zijn er trots op als één van de weinige bedrijven in Nederland het keurmerk Natuursteen te mogen voeren.

Collectie grafmonumenten
Wij onderscheiden ons door onze grote, gevarieerde collectie grafmonumenten, de zwerfkeien die staan opgesteld in de toonzalen en de monumententuinen. Wij beschikken over de grootste toonzalen en monumententuinen van geheel Nederland waar meer dan 500 monumenten staan opgesteld. Hier kunt u inspiratie opdoen en bekijken hoe de producten er in werkelijkheid uitzien.

Service en garantie
Goede service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we de grafmonumenten in eigen beheer vervaardigen en we gebruik maken van alleen de beste materialen, zit er op al onze producten een garantie van 25 jaar.

Bedrijfsvideo

 

Contactgegevens

Facebook Google Plus

Bezoekadres
Archimedesweg 9
8912 AK Leeuwarden

Postadres
Archimedesweg 9
8912 AK Leeuwarden

T: 058 2130180
F: 058 2138100
W: Bezoek website
E: info@huttingnatuursteen.nl

ABNGarantie natuursteenGCNGDPBPNBPN

Kaart wordt geladen...

Gedenken

  • Algemeen gedenken
  • Gedenktekens

Overige kenmerken

  • Erkend leerbedrijf
  • Lid van ABN Natuursteen
  • Showroom