Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Slema Natuursteen

Bedrijfsprofiel

In 2001 zijn wij ons bedrijf gestart met ruim 12 jaar ervaring en een splinternieuw machinepark. Door het enorme vertrouwen van onze opdrachtgevers zijn wij uitgegroeid naar een bedrijf met 5 medewerkers. Door vakmanschap en onze no-nonsense visie, betrokkenheid, de flexibele instelling van onze medewerkers kunnen wij de afspraken met onze opdrachtgevers waarmaken.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn leverancier van maatwerk in natuursteen en composiet. Alle producten worden volgens de gewenste specificaties van de opdrachtgever gemaakt. Wij verwerken natuurlijke materialen tot prachtig maatwerk.

Onze sleutel tot succes? Veelzijdigheid en een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen op de meest voorkomende kleuren.

Onze veelzijdigheid is uw kracht. Met diverse kleuren in natuursteen en composiet, verschillende randafwerkingen en 4 soorten oppervlaktes kunt u de consument het werkblad bieden dat hij zoekt.
Uiteraard staat ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel, evenals een zeer concurrerende prijsstelling. Verder is afspraak steeds afspraak! Onze toegevoegde waarde ligt ook in een eerlijk advies. Elk natuurproduct heeft immers zijn eigen kenmerken.
En als een geleverd product niet voldoet? Vertel het dan aan ons en niet aan de buurman. Wij zullen er namelijk alles aan doen om dit probleem op te lossen.

Contactgegevens

Facebook Google Plus

Bezoekadres
Van Kuppenveldweg 9
5721 TB Asten

Postadres
Van Kuppenveldweg 9
5721 TB Asten

T: 0493 670866

W: Bezoek website
E: info@slemanatuursteen.nl

ABNGarantie natuursteenGCNBPN

Kaart wordt geladen...

Creëren

  • Algemeen creëren
  • Interieur
  • Keuken
  • Bladen

Overige kenmerken

  • Lid van ABN Natuursteen