Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Van Hooff Natuursteen

Bedrijfsprofiel

Welkom bij Van Hooff Natuursteen. Wij nemen de tijd wanneer voor u de tijd stilstaat...

Voor u ligt een periode van verwerking. Deze verwerking begint met een begrafenis of crematie. U heeft iemand verloren en wilt deze persoon graag op geheel eigen wijze herdenken. Bij Van Hooff Natuursteen helpen we u om deze nagedachtenis levend te houden door met u op zoek te gaan naar het gedenkteken dat bij uw dierbare past.

Van Hooff Natuursteen beschikt over meer dan 72 jaar ervaring met grafmonumenten voor begraven en cremeren en kent de regelgeving van begraafplaatsen in de grote regio. De regelgeving heeft invloed op de keuzes die u kunt maken voor een grafmonument.

Ruime toonzaal
Van Hooff Natuursteen beschikt over een ruime toonzaal van ca. 600 m2 in 's-Hertogenbosch met aangrenzende tuin voor ruwe stenen en rotsblokken. Via deze website kunt u een impressie van onze toonzaal en werkwijze bekijken.

Werkwijze
Wij helpen u gedurende het hele proces van het zoeken naar de juiste stijl, een mooie tekst, accessoires en de vorm waarin het monument tot stand komt. Daarbij houden we rekening met de regelgeving van de begraafplaats. In onze ruime showroom kunt u aan de hand van voorbeelden uw keuze bepalen. U kunt alvast een idee krijgen door de voorbeelden op de website te bekijken.

Adviesgesprek bij u thuis is ook mogelijk 
Indien u door de omstandigheden niet in staat bent om onze showroom te bezoeken, dan komen we uiteraard bij u thuis. Wij hebben respect voor uw verlies en kunnen ons goed voorstellen dat u in een vertrouwde omgeving beter kunt omgaan met het verdriet. Samen zetten we ons in om uw verlies een plek te geven.

Indien u een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen.

Bedrijfsvideo

 

Contactgegevens

Bezoekadres
Fort Orthenlaan 5
5231 PZ 's-Hertogenbosch

Postadres
Fort Orthenlaan 5
5231 PZ 's-Hertogenbosch

T: 073 6410812
F: 073 6415590
W: Bezoek website
E: info@vanhooffnatuursteen.nl

GCNBPN

Kaart wordt geladen...

Gedenken

  • Algemeen gedenken
  • Gedenktekens

Overige kenmerken

  • Showroom