Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Marbo Natuursteen B.V.

Bedrijfsprofiel

Er is niets duurzamer, natuurlijker of adembeneembaarder dan de schoonheid van natuursteen. Marbo Natuursteen bewerkt deze schoonheid op vakkundige wijze tot aanrechtbladen, vensterbanken, vloeren en specialistische toepassingen voor detailhandel en particulier.

In 2004 begon Marcel Bos met Marbo Natuursteen als éénmanszaak om uit te groeien tot een bloeiend bedrijf met 3 personeelsleden. De werkplaats is ruim en volledig ingericht om het mooiste uit natuursteen te halen. Zijn devies is "Uw wens is ons vak", zowel voor interieur als voor exterieur. Neemt u contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tot onze klantenkring behoren zowel specialistische detailhandel als particulieren, voor beiden kunnen we snel en tegen scherp gestelde tarieven leveren.

Ons pand in Stadskanaal ligt op een modern bedrijventerrein en is uitstekend te bereiken vanuit Nederland en Duitsland. We doen zaken met leveranciers die hun sporen op het gebied van natuursteen verdiend hebben. Bij ons is het mooiste uit de natuur in handen van specialisten met liefde voor het vak.

Bedrijfsvideo

 

Contactgegevens

Facebook

Bezoekadres
Electronicaweg 35 A
9503 GA Stadskanaal

Postadres
Electronicaweg 35 A
9503 GA Stadskanaal

T: 0599 655321
F: 0599 655352
W: Bezoek website
E: info@marbonatuursteen.nl

ABNGarantie natuursteenGCNBPN

Kaart wordt geladen...

Creëren

  • Algemeen creëren
  • Sanitair
  • Vloer
  • Wand

Overige kenmerken

  • Lid van ABN Natuursteen