Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

< Terug naar overzicht

Van Hooff - Henos Natuursteen - Oss

Bedrijfsprofiel

Ons team beschikt over meer dan 35 jaar ervaring met grafmonumenten voor begraven en cremeren en kent de regelgeving van begraafplaatsen in de grote regio. De regelgeving heeft invloed op de keuzes die u kunt maken voor een grafmonument.

Ruime showroom
Henos beschikt over een ruime showroom in Oss. Kijkt u naar de bedrijfsfilm om een impressie te krijgen. 

Het uitzoeken van een grafmonument omvat diverse aspecten
Wij helpen u gedurende het hele proces van het zoeken naar de juiste stijl, een mooie tekst, accessoires en de vorm waarin het monument tot stand komt. Daarbij houden we rekening met de regelgeving van de begraafplaats. In onze ruime showroom kunt u aan de hand van voorbeelden uw keuze bepalen. U kunt alvast een idee krijgen door de voorbeelden op de website te bekijken.

Een vertrouwd adres voor uw grafmonument of urn
Om uw herinnering levend te houden, is kwaliteit van groot belang. Henos Natuursteen is aangesloten bij de ABN. Dit is de brancheorganisatie voor natuursteenbedrijven in Nederland. Ook draagt het bedrijf het Keurmerk Natuursteen. Voor u betekent het een vertrouwde keuze.

Adviesgesprek bij u thuis is ook mogelijk
Indien u door de omstandigheden niet in staat bent om onze showroom te bezoeken, dan komen we uiteraard bij u thuis. Wij hebben respect voor uw verlies en kunnen ons goed voorstellen dat u in een vertrouwde omgeving beter kunt omgaan met het verdriet. Samen zetten we ons in om uw verlies een plek te geven.

Indien u een afspraak wilt maken, kijkt u bij de contactgegevens.

Bedrijfsvideo

 

Contactgegevens

Bezoekadres
Gasstraat Oost 50
5349 AV Oss

Postadres
Gasstraat Oost 50
5349 AV Oss

T: 0412 634137
F: 0412 622945
W: Bezoek website
E: info@henos.nl

BPN

Kaart wordt geladen...