Brancheplatform Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Gedenken


Natuursteenvakbedrijven

Het juiste gedenkteken kiezen voor uw dierbare is vaak erg moeilijk. De natuursteen vakspecialisten zijn zeer ervaren in het ontwerpen van grafmonumenten en urnengraven. Zij willen u dan ook vakkundig adviseren in de te nemen stappen en het kunnen maken van de juiste keuzes.
 

Persoonlijke inbreng gedenktekens

Op de dag dat het afscheid van uw dierbare onvermijdelijk is, haalt u wellicht troost uit de mooie herinneringen. De natuursteenvakbedrijven geven graag vorm aan een tastbare herinnering op de plek van het uiteindelijke afscheid. Op een betrokken en professionele wijze maken zij met u een grafmonument dat recht doet aan het leven van de overledene. Uw dierbare verdient immers niets minder. Hun ervaring heeft ze geleerd dat een persoonlijk grafmonument helpt bij de verwerking van het verdriet en een eervolle nagedachtenis is aan degene die er niet meer is.
 

Onderhoudsovereenkomst

Een grafgedenkteken vraagt periodiek onderhoud. Natuursteenvakbedrijven bieden aan u de mogelijkheid om zowel voor bestaande grafgedenktekens (na renovatie) als voor nieuwe grafgedenktekens een onderhoudsovereenkomst af te sluiten.  
 

ABN Natuursteen

De Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven (ABN Natuursteen) is de brancheorganisatie en ondernemersvereniging waar natuursteenbedrijven zijn aangesloten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De natuursteen(vak)bedrijven, die het beste voor haar klanten willen, sluiten zich aan bij ABN Natuursteen.

Bedrijven Natuursteenbranche

Zoek een natuursteen bedrijf bij u in de buurt

Zoeken >

Promotiefilm Steenhouwer


Copyright: "Introducing Gallery"